Like HOME 2.krug do 30. rujna

Objavljen javni poziv za kandidiranje u klub kvalitete
obiteljskog smještaja Like HOME

Zbog značaja i specifičnosti privatnog smještaja Šibensko kninske županije te činjenice kako se 
povećanjem kvalitete smještaja u postojećim kapacitetima i podizanjem razine usluga mogu stvoriti 
preduvjeti za jačanje te produženje glavne sezone, Turistička zajednica Šibensko kninske županije je 
u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica pokrenula projekt Označavanja kvalitete
(labelling) u obiteljskom smještaju pod marketinškim imenom
„Like HOME“.
Riječ je o skupini standarda i mjerila kojima se želi stvoriti nova osnova za
povezivanje nositelja obiteljskog smještaja, o nadopuni postojećeg sustava
kategorizacije s ciljem povećanja konkurentnosti i razine kvalitete apartmana,
soba i kuća koje se privatno iznajmljuju. Budući da na području Šibensko
kninske županije postoji veliki broj kvalitetnih jedinica obiteljskog smještaja,
TZ Šibensko kninske županije objavljuje Javni poziv iznajmljivačima za ulazak
u klub kvalitete.
koji ispunjavaju kriterije projekta da se prijave s propisanom dokumentacijom do
30. rujna 2016.g. u lokanu turističku zajednicu i postanu članovi kluba kvalitete
„Like HOME“ te time ostvare dodatnu promidžbu putem kanala Turističke zajednice
Šibensko kninske županije poput službenih internetskih stranica, tiskanih materijala
te distribucije putem turističkih sajmova ili prezentacija.
Javni poziv će biti objavljen na stranicama TZ Šibensko kninske županije –
www.sibenikregion.com

Od lipnja provodimo proces certificiranja, te pozivamo sve privatne iznajmljivače

Direktorica

Željana Šikić


animacijsko_pismo_LikeHOME (PDF)

O projektu_Like HOME (PDF)


 
KULTURNO LJETO / CULTURAL SUMMER

 
LIKE HOME

Predmet: Poziv za uključenje u projekt standardizacije obiteljskog smještaja u

Šibensko kninskoj županiji

Projekt Označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju pod brand imenom „Like HOME“ je projekt koji je 2016.g. pokrenula Turistička zajednica Šibensko kninske županije u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica. Riječ je o skupini standarda i mjerila kojima se želi stvoriti nova osnova za povezivanje nositelja obiteljskog smještaja. Radi se o nadopuni postojećeg sustava kategorizacije s ciljem povećanja konkurentnosti i razine kvalitete apartmana, soba i kuća koje se privatno iznajmljuju.

 

Obiteljski smještaj na prostorima Šibensko kninske županije odlikuje briga o gostu, susretljivost, obiteljsko ozračje boravka kod domaćina, te lojalnost gostiju koji upravo zbog prethodnih karakteristika spojenih s prirodnim i stvorenim atrakcijama borave generacijama u obiteljskom smještaju Šibensko kninske županije.

Svjesni značaja i specifičnosti privatnog smještaja Šibensko kninske županije, te činjenice kako se povećanjem kvalitete smještaja u postojećim kapacitetima i podizanjem razine usluga mogu stvoriti preduvjeti za jačanje glavne sezone te produženje iste, Turistička zajednica Šibensko kninske županije je u tu svrhu pokrenula projekt Označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju brand imena „Like HOME“.

 

 

 
O mjestima Grebaštica i Šparadići
O mjestima Grebaštica i ŠparadićiGrebaštica je malo, živopisno turističko naselje, smješteno u istoimenom dubokom zaljevu, s kristalno čistim modrim morem, 14 km južno od Šibenika. Sa sjevera ga zatvara poluotok Vela oštrica, s juga kopno i otočić Tmara. Mjesto je okruženo mediteranskim raslinjem i šljunkovitim plažama. U zaljevu i prirodnoj luci jugoistočno od brda Oštrica mogu se usidriti velike jahte, a one male u brojnim malim uvalama...
Više...
 
Povijest Grebaštice
Povijest GrebašticeKontinuitet naseljenosti na prostoru Grebaštice postoji barem od rimskih vremena, o čemu svjedoče brojni ostatci rimske arhitekture (arhitravi, konzole) i ostaci rimskog puta nedaleko od župne crkve sv. Marije. Na lokalitetu samostana sv. Luce i Konjušine nalaze se ostaci rimskih građevina. Pretpostavlja se da ruševine jakih zidova sa zapadne strane groblja pripadaju rimskoj sudnici. Na groblju uz crkvu sv. Marije i kapelu sv. Petra nalaze se stećci i poklopac rimskoga sarkofaga.
Više...
 
Kako doći do mjesta Grebaštice
Kako doći do mjesta GrebašticeGrebaštica je smještena u dubokoj uvali, na državnoj cesti D8, 13 km udaljenoj od Šibenika. ovo je najbrži i najsigurniji pravac na kojem možete uživati u pogledu na obalno područje. Blizina zračnih luka Split (48km) i Zadar (85km), kao i blizina auto-ceste, predstavlja Grebašticu kao vrlo atraktivnu lokaciju u Srednjoj Dalmaciji.
Više...
 
O Hrvatskoj
Informacije o HrvatskojHrvatska se prostire od krajnjih istočnih rubova Alpi na sjeverozapadu do Panonske nizine i obala Dunava na istoku, središnji joj dio pokriva planinski masiv Dinare, a južni joj dio završava na obali Jadranskog mora. Kopneni dio iznosi 56.594 km2, a površina teritorijalnog mora 31.067 km2. Glavni grad: Zagreb, gospodarsko, prometno, kulturno i akademsko središte zemlje.
Više...
 
Važne informacije za turiste koji borave u Hrvatskoj
Važne informacije za turiste koji borave u HrvatskojPoštovani, prijava boravka i plaćanje boravišne pristojbe za domaće i strane goste obavezni su prema Zakonu o boravišnoj pristojbi, te Zakonu o kretanju i boravku stranaca. Provjerite da li ste prijavljeni!
Molimo Vas da zbog Vaše udobnosti i ostvarivanja prava provjerite jeste li prijavljeni za cijelo vrijeme svog boravka, od dana dolaska do dana odlaska. Svaki pružatelj usluge smještaja dužan je prijaviti boravak svojih gostiju, posjedovati potvrdu o prijavi boravka za svakog gosta u bilo kojem od...
Više...
 
Kontakt TZ Grebaštica - Šparadići

TZ MJESTA GREBAŠTICA

Grebaštica Donja bb, 22010 Grebaštica - Hrvatska

Email: info@tz-grebastica.hr
Tel: 00.385.22.577.044 | Fax: 00.385.22.577.044
Poštovani mješani Grebaštice i Šparadića!
TZ mjesta Grebaštica ima vlastitu internet stranicu na kojoj se prezentira mjesto, njegove ljepote, znamenitosti i prednosti. Svi oni koji se na ovoj stranici predstave imat će mogućnost da budu brzo i jednostavno vidljivi i da imaju izravni kontakt s gostima Europe koji čine većinu gostiju.

Obrazac u MS Word formatu   Obrazac skinuti, spremiti (Save) na Vaše računalo, popuniti i vratiti na: info@tz-grebastica.hr

Grebastica video


Get the Flash Player to see this player.
Click for more information!
 

KUD Bedem je ostavio neizbrisiv trag u kulturnom životu Grebaštice i postao brand. Jedan od najboljih i najuspješnijih Kulturnih društava u Šibensko-kninskoj županiji...pročitaj više