Pješačke i biciklističke staze
Vaš aktivni odmor će uljepšati brojne uređene biciklističke staze po kojima ćete uživati u prekrasnim krajolicima, kako duž cijele obale, tako udaljavajući se od nje. Prva naselja u ovom kraju nastala su u selima, u kojima su kuće brojnije od ljudi.
Pitoreskna sela Konoba, Brnjača, Svirčići... nalaze se samo nekoliko kilometara od obalnog dijela, a okružena su poljima koja su nekad hranila čitav kraj.

Stanovništvo ovih sela i dalje živi jednostavnim životom, ručno obrađujući zemlju i održavajući tradiciju. Posjetite ovaj kraj i shvatit ćete da je spoj čovjeka i prirode ovdje najintenzivniji i najprirodniji. U zaseocima Gornje Grebaštice ćete s domaćinima uživati u plodovima tog spoja: ovčjem siru, maslini i maslinovu ulju, suhoj smokvi i kapljici dobrog domaćeg vina.

 
Kontakt TZ Grebaštica - Šparadići

TZ MJESTA GREBAŠTICA

Grebaštica Donja bb, 22010 Grebaštica - Hrvatska

Email: info@tz-grebastica.hr
Tel: 00.385.22.577.044 | Fax: 00.385.22.577.044
Poštovani mješani Grebaštice i Šparadića!
TZ mjesta Grebaštica ima vlastitu internet stranicu na kojoj se prezentira mjesto, njegove ljepote, znamenitosti i prednosti. Svi oni koji se na ovoj stranici predstave imat će mogućnost da budu brzo i jednostavno vidljivi i da imaju izravni kontakt s gostima Europe koji čine većinu gostiju.

Obrazac u MS Word formatu   Obrazac skinuti, spremiti (Save) na Vaše računalo, popuniti i vratiti na: info@tz-grebastica.hr

Grebastica video


Get the Flash Player to see this player.
Click for more information!
 

KUD Bedem je ostavio neizbrisiv trag u kulturnom životu Grebaštice i postao brand. Jedan od najboljih i najuspješnijih Kulturnih društava u Šibensko-kninskoj županiji...pročitaj više